Ako NIKADA ne želite oboljeti od raka, ovo MORATE napraviti!

Viktoria Semjonova stručnjakinja je za prirodno liječenja. Sa svijetom je podijelila svoj recept za radikalno čišćenje crijeva, piše “Novi“…

Za ovaj recept bit će vam potrebni sljedeći sastojci:

pola kilograma mrkve,

pola kilograma cikle,

šaka suhih marelica,

šaka groždica

žlica meda.

Bilo bi idealno kada bi svi sastojci bili iz organskog uzgoja.

Uzmite pola kilograma svježe mrkve i isto toliko sirove cikle. Povrće sitno nasjeckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte kipućom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća.

Zatim dodajte po jednu šaku sjeckanih suhih marelica i grožđica. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Odmah zatim skinite lonac s vatre. Kad se malo ohladi, dodajte u to jednu žlicu meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suhom mjestu. Nakon toga tekućinu dobro istisnite i procijedite. Tekućina ćete piti, a ostalo možete iskoristiti za kulinarske svrhe.

Ovo je količina za otprilike 2 dana kure. Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno prije obroka. Čišćenje crijeva pomoću ovog recepta neka traje mjesec dana. Nakon toga, crijeva su preporođena. Preostalu tekućinu čuvajte u hladnjaku. Ova tekućina korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kako se takvo što nikada ne bi dogodilo.