Ako trebate smršati do 5 kilograma za 7 dana evo šta trebate uraditi…

Iako je bilo i više nego dovoljno vremena da svoje tijelo nakon zimskog OPUŠTANJA dovedemo do savršene linije, mnogi od nas iz raznoraznoh razloga to nisu uradili.
Ljeto je stiglo, kupanja na otovrenom su jedini način kako da se rashladimo, a višak kilograma nas sputava da se prepustimo uživanju.

Ako vam je do savršene linije tako malo potrebno, 5 kilograma ili koji više ovaj metod će vam pomoći da čim prije budete 100% fit.
SEDMODNEVNI REŽIM ISHRANE U NEKIM SLUČAJEVIMA DOPRINIO JE ČAK I DO 8 KILOGRAMA MANJE… Evo od čega se sastoji…
Prvi dan
Ovo je najvažniji dan u programu. Prvi dan se jede samovoće. Jedite svo voće koje volite. Samo nemojte da jedete banane. Najbolje je da jedete što više dinja i lubenica. Ne smete da jedete povrće: ni sirovo, ni bareno.
Tokom dana morate da popijete od 8 do 12 čaša vode. Ako ste gladni, slobodno uzmite još voća.
Drugi dan
Ovaj dan se posvetite povrću. Izaberite ono koje volite. Možete ga jesti sirovo ili bareno. Ne smete da dodajete ulje ili so. Samo jednom smete da pojedete porciju kuvanog krompira.

Neograničeno možete jesti šargarepu, brokoli, krastavac, bundevu, zelenu salatu, kupus i patlidžan.
Ako vam se ide u toalet, idite. Normalno je da drugi dan imate neku vrstu proliva. Nemojte da se brinete – organizam se čisti. Ne zaboravite da pijete od 8 do 12 čaša vode.
Treći dan
Ovo je dan kada se kombinuje voće i povrće. Smete da jedete sve od voća i povrća, ali banane i krompir zaboravite.
Važno je da voće i povrće ne jedete zajedno! Napravite šejk za doručak, sezonsku salatu za ručak i seckano voće za večeru. Ne zaboravite da pijete vodu!

Četvrti dan
Ovo je dan za banane i mleko. Možete jesti koliko želite, ali više od 10 banana i 3 čaše mleka nećete moći da konzumirate. Možda vam se čini da ćete danas gladovati, ali verujte nam da nećete! Popijte mleko za doručak, ručak i večeru, a između toga jedite banane. Garantujemo vam da nećete osećati glad. Pijte dosta vode.
Peti dan

Ako volite paradajz, ovo je vaš dan. Za ručak pojedite šolju barenog pirinča bez začina, a za doručak i večeru ukupno 7 paradajza. Telo će proizvesti mnogo mokraćne kiseline, stoga morate da pijete puno vode. Danas obavezno popijte od 12 do 15 čaša vode.
Šesti dan
Za ručak možete da pojedete šoljicu pirinča. Ostatak dana provedite na povrću i voću. Videćete da vam je telo naviklo na male količine hrane i nećete osećati potrebu za jelom.
Sedmi dan
Poslednji dan dijete. Imate pravo na malu činiju pirinča i barenog povrća. Danas nemojte jesti voće u izvornom obliku nego cedite sok od njega i pijte ga.
Nakon ove dijete izgubićete do osam kilograma. Ovakav plan ishrane možete da sprovedete samo jednom mesečno.
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook
Noviji postStariji postoviPočetna stranica
0 komentari:
Objavi komentar