Kućni tretman sa kojim će vaše DLAKE nestati brzo i jednom za sva vremena!

Vjerojatno najveći zajednički estetski problem za skoro sve žene na svijetu jeste problem sa neželjenim dlakama na licu. To je izuzetno iritantno i čak utiče na žensko samopouzdanje.

Da bi se riješile dlaka na licu, žene koriste brojne različite tretmane poput depilacije, izbjeljivanja, pa čak idu do te mjere da briju dlake. Sva ta rješenja nisu toliko učinkovita, pogotovo ako se gleda dugoročno.

Za vas smo pripremili iznenađujuće rješenje čija je učinkovitost dokazana i korišteno je već stoljećima od strane žana sa Bliskog istoka. Najbolja stvar osim učinkovitosti jeste što ovu metodu možete koristiti kod kuće.

Ova mješavina ne samo da uklanja dlačice već i zaglađuje kožu i čini da vaša koža izgleda zdravo i sjajno. Sastojci koji se koriste za pripremu su bogat izvor vitamina, minerala i antioksidansa.

Sastojci

3 kašike meda
2 kašike soka od limuna
1 kašika zobene kaše
Priprema

Pomiješajte sve sastojke zajedno dok ne dobijete glatku smjesu. Nakon što ste pripremili, nanesite smjesu na područje gdje želite ukloniti dlake. Neka odstoji 15 minuta, a zatim isperite toplom vodom. Nakon toga nanesite uobičajenu kremu za lice.

Da bi dobili najbolje rezultate, ponovite postupak 2-3 puta sedmično. Ostat čete pozitivno iznenađeni rezultatima nakon samo mjesec dana!

Post navigation