MOJA MAMA JE UMRLA U BOLNICI DOK JE MENE RAĐALA…


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/3/d654276663/htdocs/clickandbuilds/noviwp/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/3/d654276663/htdocs/clickandbuilds/noviwp/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831

Moja mama je umrla u bolnici dok me rađala… Žensko sam i tata me se odrekao istog trenutka, nije želio da me odgaja. Mene su tada da ne bih završila u domu uzeli baka i deda, naravno sa mamine strane. Odrasla sam uz baku, tata nikada čak nije ni dolaša da me vidi, nije čak nikada ni pitao za mene… dobio je djecu sa drugom ženom i oni su mu bili sve, a ja niko i ništa.
Prije par dana sam završila fakultet, MEDICINSKI, a sve zahvaljujući mojoj baki, deda je na žalost umro kada sam imala samo 8 godina. Baka je i zadnji novac odvajala za mene, a juče me je, nećete mi vjerovati moj tata dodao na fb-u, NAKON 25 GODINA. Malo čudno baš kada sam diplomirala da me se sjetio i poželio da me ima u prijateljima. Ne mogu da vjerujem koliko je loš čovjek, nakon svega šta mi je uradio u životu sada kada vjerovatno misli da može imati korist od mene želi da mi se približi.
Nekada mrzim sebe jer sam potomak takvog čovjeka… Naravno nisam ga prihvatila za prijatelja i nimalo se ne kajem jer sam ga odbila… Čak mi je u neku ruku drago da je ovo uradio da barem na trenutak osjeti kako je biti odbačen.