Napitak od limuna i češnjaka za snižavanje masnoće u krvi

Sastojci

1 kg limuna
30 režnjeva domaćeg češnjaka
1 l vode

Priprema
1.
evo me pucaju zdravstvene teme
2.
izrezati limun na ploške a češnjak protisnuti u spravi predviđenoj za to( il narezati) -ali ne cijele režnjeve stavljati jer se iz češnjaka oslobađaju neki spojevi tek kad ga “stisnete”..

3.
staviti kuhati vodu i kad proključa odjednom ubaciti limun i češnjak, pustiti par minuta -znači da samo baci mali ključ!!
4.
malo pustiti da se ohladi, zatim uzmete sterilnu gazu 1×1 m i presavijete ja na pola pa opet na pola i kroz nju iscjedite tekućinu(preko pirije ,traktura il kak se sve zove-lijevak) u plastičnu bocu(od vode)
e sad dobro zamotajte gazu oko komada limuna-da ništa ne ispada i dobro istisnite svu tekućinu i malo kašasto što uspijete stisnuti..


5.
tip-ja imam na rukama one tanke kirurške rukavice iz možete- zaključiti- kojeg -razloga..
6.
boja napitka se kreće od žućkaste do zelenkaste ovisno o češnjaku ( od domaćeg je zeleno..) i ispadne skoro puna boca od 1, 5 l


7.

svaki dan piti 0, 3-0, 5-(znači mjera ko žestica) 3 puta dnevno-to je preporuka a znam da su ljudi pili i jednom il dvaput..
8.
količina je za cca 10 dana


9.
čuvati u frižideru
Posluživanje
iz primjera mog supruga-otkad zna za sebe ima sve moguće masnoće povišene i kolesterol i trigliceride i masnće nakupljene na stjenkama krvnih žila.. namjerno smo radili krvnu sliku prije i poslije i on( a ni dr. )nije mogao vjerovati- sve vrijednosti su mu bile na normali i to najniže. moram reći da je pio tri ture između mjerenja.i spasilo ga od bay passa, pa svi koji imate s tim problema rado dijelim ovaj jednostavan a učinkovit recept s vama! i bez brige miris češnjaka neutralizira limun tako da se može piti i kad se ide na posao!! nadam se da će nekom pomoći

loading...