TRUJU VAS! Ovo je sedam NAJOPASNIJIH LIJEKOVA na planeti! Iznenadit ćete se šta je na popisu!

Ovaj popis donosi nam najveći neovisni portal nezavisnog laboratorija kojeg prate milijuni ljudi, a koji je do sada raskrinkao farmaceutsku industriju do kraja!

Mnogi lijekovi na zapadu napravljeni su laboratorijima s kemikalijama i vrlo su eksperimentalni, ili još gore postoje ‘lijekovi koji nikada nisu ni testirani na ljudima, osim kada se zakonskim obavezama ubrizgavaju u ljude, a za posljedice niko ne mari jer niko nije kriv. ‘Ljudi su zamorci, kako u Americi tako i u svijetu’ piše Natural News dodajući da zahvaljujući tome farmaceutska industrija zadržava milijarde svoje dobiti.

Kako je do toga svega došlo? Odgovor je jednostavan. Nakon Drugog svjetskog rata nacistički naučnici nakon zatvora, svježi i odmorni, ubačeni su u sistem da rade na lijekovima, vakcinama, na hemoterapiji, na hemijskim dodacima hrani i vodi….kako bi se stvorio najpodmukliji posao na zemlji. Ne, to nije nikakva teorija zavjere, to je činjenica koju svako može provjeriti, piše “Novi”

Užas koji se dogodio za vrijeme holokausta nastavio se, samo u manjoj mjeri, odnosno podmuklije i malim koracima. I danas umiru milioni nevinih od bolesti, iako je medicina nikad razvijenija i čini se da ima lijek protiv svega. A zapravo je istina da oni nikog ne liječe već stvaraju i produbljuju bolesti kako bi duže liječili i punili džepove farmaciji. Drugim riječima, piše dalje Natural News, farmaceuti su posijali ‘sjeme zla’ koje je FDA samo nazvala lijekom.

Mnogo je ‘ludih’ naučnika koji su mučili ljude za vrijeme holokausta, a koji su zaposleni u institucijama i sada promoviraju ono što mi danas zovemo ‘zapadna medicina’ kojoj je cilj stvarati bolesti i liječiti simptome za profit.